Annons
Annons


Min vecka och färgskala


God morgon!

Måndag morgon och jag är uppe med tuppen (känns det som) för att gå igenom veckans planering! Många detaljer att sätta i ett kommande inredningsprojekt, så det gäller att vara strukturerad. Den här helgen försvann verkligen på ett sätt jag inte är van vid, hela helgen gick till härliga aktiviteter med vänner och inte en stund fanns kvar till jobb, vilket ju i och för sig också är nödvändigt ibland men också lite stressande. Därav den tidiga starten idag!

Annons

Mycket fokus denna vecka kommer ligga på att ta fram ett antal konst-detaljer och tavlor, många av vilka jag har en storslagen plan på att göra själv. Jag tänker mig stora abstrakta tavlor och underligt formade skultpturer, ni får se när jag har hunnit skissa fram planen!

Ovan kan ni se en bild från Carin Westers hem som går att hitta i den senaste utgåvan av My Residence, jag gillar verkligen känslan i bilden och den får bli tonsättande för min vecka. Mjuka beiga nyanser tillsammans med mörka kontraster är min melodi just nu, och ni kan även se en bild från när jag lekte lite med just det inför mitt kommande tavelskapar-maraton i nästa vecka. Som sagt bara ett test, så vi får se hur slutresultatet blir!

Hoppas ni alla får en bra start på veckan!

Bilder Carin Westers hem i My Residence, stylat av Anna Leena Leino och fotat av Erik Lefvander via Perspecitve Studio. Keramik av Karin Engstrand och lampa av Jos Devriendt via Studiostil


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar