Annons
Annons


Veckan som gått, vintagebutiker och sommarljus


Äntligen hemma i Stockholm igen efter några fantastiska dagar i Skåne, jag skulle ljuga om jag sa att jag inte hade kunnat tänka mig att stanna ytterligare några dagar, men nu är det ju faktiskt inte långt till semestern då ett besök till är inplanerat. Vi hade väldig tur på vägen in mot Stockholm igår, inga farliga köer alls vilket vi nästan hade räknat med, och därför var vi hemma igen en ganska bra stund tidigare än jag hade trott. Känslan av att få bocka av några saker inför veckan redan på söndagen är ju nästan orimligt skön, så förhoppningsvis (peppar, peppar…) så fortsätter veckan i samma tecken. Här kommer lite bilder från veckan som gått, så klart ska ni få ta del av bland annat vårt senaste köp som jag är extremt glad för!

Annons

Ja, precis så här såg det ut på kvällarna när vi skulle sova, man blir ju helt varm i själen! Att se träd och natur från sovrumsfönstret är ju inte direkt något vi är bortskämda med här i Stockholm, och man glömmer verkligen lätt bort hur lugnande det kan vara. // En liten bild från vårt hus som jag ju berättade lie historia om för några inlägg sedan, här kan ni se ‘hängbron’ i metall som kopplar ihop de två loften, de vitlaserade väggarna och betonggolvet!

Precis utanför sovrummet så fanns det körsbär i mängder! Det känns som jag alltid lyckas missa körsbärssäsongen när jag är nere, så vilken vinst! // Att besöka vintagebutiker och loppisar är såklart ett av våra största nöjen under sommaren, och denna ovan är en favorit där vi denna gång kom hem med nya stolar till matbordet. Tyvärr hade vi inte lika stor tur med loppis-letandet, kanske var folk för fokuserade på midsommar för att ha loppis denna helg?

Stolarna! Så mycket kärlek till flätningen på ryggarna! Jag har letat efter några liknande ett bra tag nu, men mina absoluta favoriter verkar aldrig dyka upp på auktion. Så glädjen av att se dessa tvärs över affären, jag vet en person som kan ha kastat sig hänsynslöst framför flertalet förvirrade butiksbesökare… Nu ska de bara lämnas in för att få  dynorna omklädda (därav filten som döljer det fula tyget som sitter där idag, det störde min vision)!

När vi kom hem sent igår eftermiddag så var ljuset så vackert i sovrummet, jag kunde inte låta bli att fota! Ibland stirrar min pojkvän på mig som jag tappat det totalt i sådana situationer, när jag bara MÅSTE fota ett fantastiskt ljus, men sommarkvällar skojar man ju inte bort i första taget. // Funderingar kring färgval för ett kommande projekt, denna gång är jag ute efter att använda flera nyanser inom en färgskala och velar mellan att gå på vackra naturnära toner eller något mer vågat…


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar