Annons
Annons


Välkomna!


Hej och välkommen till min nya blogg här på Residence!

För er som inte känner mig sedan tidigare så heter jag Lovisa och driver sedan några år tillbaka ‘An Interior Affair’, en blogg och instagramkonto med fokus på design och DIY. Förutom det så är jag 26 år och bor just nu i Vasastan i Stockholm tillsammans med min pojkvän, har spenderat nästan 5 år i London där jag är utbildad inom finans, jag har ett maniskt behov av att möblera om och i stort sett jagar hundvalpar jag ser på stan.

Annons

I denna blogg kommer jag dela med mig av min nästintill sjuka besatthet av lampor (göra, köpa, beundra), hur jag förvandlar ett gäng vaser till ett soffbord och varför man faktiskt kan använda orden ‘DIY’ och ‘design’ i samma mening. Ni kommer få hänga med i sluttampen på renoveringen av vår sekelskifteslägenhet och jag kommer avslöja mina bästa tips för att övertala min pojkvän om ‘varför det är helt rimligt att använda japanska köksknivar till att göra mönster i betong’.

Det känns så roligt att äntligen landa här på Residence, i fantastiskt sällskap bland personer jag länge beundrat, och jag hoppas ni kommer trivas här i mitt DIY-universum!

 

 


Kommentera | Translate

 


Annons