Annons
Annons


Välkommen in i ett rosa hus!


Vem skulle inte vilja bo i ett helt rosa hus? Detta hus som ligger i Shenzhen-Hong Kong är dock egentligen en del av ett konstprojekt för att uppmuntra till diskussion om de traditionella rollerna som tillskrivs män och kvinnor, men jag kan inte låta bli att drömma lite om att ändå få bo i detta härliga bubbelgumsrosa palats. Projektet har gått under namnet ‘His House and Her House’ och är ritat av arkitektfirman Wutopia Lab, och det finns faktiskt en blå motsvarighet som kan skymtas på en av bilderna nedan.

Annons

Jag som länge haft en kärlek för att måla ton i ton gillar verkligen tanken på detta hus, men den sida av mig som har en tendens att tröttna och gärna vill använda mig av långsiktiga val är inte lika förälskad. Ett hem som verkligen har träffat ‘spot-on’ gällande ton i ton är Emilia De Porets hem, jag blir lika trollbunden av den härliga grå nyansen som hela vardagsrummet är målat i varje gång jag ser det!

Men tänk vilka härliga bilder man skulle kunna fota…

 

Bilder av CreatAR Images (AI Qing) via Yatzer.  


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar