Annons
Annons


Två är en trend – Lutande torkat gräs


Något jag tycker är extra roligt är när man ser en väldigt tydlig inredningsdetalj dyka upp på flera ställen, då känns det verkligen som att man har identifierat en potentiell kommande trend. Och inget fel med det, just denna gång är det det lutade torkade gräset jag pratar om, roligt när man kan ge saker en ny tolkning och bort från det traditionella!

Annons

I detta fall så tändes en lampa när jag såg förra veckans omtalade bilder för nyöppnade ‘In My Corner‘ ovan, stylade av fantastiska Sundling och Kicken (fotade av Kristofer Johnsson), och blicken direkt föll på det fantastiska enorma fjädergräset (i brist på bättre ord och/eller på grund av att jag inte har en aning om vad det faktiskt är) lutat mot väggen bredvid soffan. Även pampasgräset fick lite avslappnat lutas mot väggen, fint tycker jag!

Jag såg även samma sak i Daniella Wittes härliga bilder för Chhatwal & Jonsson nedan, där det naturliga är lite mer utav ett tema, men även här använder Daniella torkat gräs som en beklädnad på väggen och för att skapa höjd och nivåskillnader.

Vad tror ni, kommer ni prova att skippa vasen och luta gräset mot väggen istället?

Foto och styling av Daniella Witte för Chhatwal & Jonsson


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar