Annons
Annons


Torsdagsinspiration


Bilder via The Socialite Family, Avenue Lifestyle och Caroline Walls

God morgon! Åh så härligt det känns att äntligen vara ‘live’ här på Residence, att inte kunna dela med sig av goda nyheter är ju inte alls lika roligt som att göra just det!

Annons

Tänkte börja dagen med att dela med mig av några favoriter,

  • Fluffiga stolar är något jag har gått och spanat på ett tag (och för den uppmärksamma som följer mig på instagram så har jag även delat med mig av några smygbilder av en DIY på just detta tema!), och jag älskar formen av denna rund stol. Osäker på designer av just denna fåtölj, men den ser i alla fall ut att vara i fantastiskt fint sällskap…
  • Mörkt trä, och trä generellt, tycker jag att vi ser mycket av, och jag älskar det i kombination med svart läder och ljus marmor som ovan. Ett riktigt tungt marmorbord med en tjock skiva gick också precis högst upp på önskelistan!
  • Tavlor! Kanske det svåraste över huvud taget när det gäller inredning? Den australiensiske konstnären Caroline Walls gör fantastiska tavlor inspirerade av kvinnokroppen, precis i min stil, och drömmen är något liknande men gärna i storlek XL om ni frågar mig!

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar