Annons
Annons


Tollare Marina i toner av Beige


Äntligen kan jag dela med mig av vad jag har jobbat med de senaste veckorna, i samarbete med Loft Stockholm för Bonava och deras lägenheter i Tollare Marina! Detta projekt har verkligen varit ett minst sagt intensivt ett med både tidspress och sjukdom (både jag och tjejerna från Loft har legat däckade i omgångar, som vi har kämpat!), men fantastiskt roligt och självklart blir man extra glad när resultatet blir så här fint. Vad som också har varit superkul med just detta projekt är att jag fick både förtroende och fria händer att slänga in så många DIYs jag ville, och det är ju såklart ingenting jag missar chansen att göra! Kikar man därför en gång extra så kommer ni se ett antal möbler, detaljer och även konst (som jag också har tänkt att jag ska presentera närmare under den kommande veckan) som är skapade av mig just för denna inredning. Skrivbordet är också verkligen en favorit, jag har velat göra något åt det hållet ända sedan jag såg Caroline Sandströms fantastiska bord från denna artikel, mer info om det är på gång!

Annons

En liten konsekvens dock av att jag valde att använda mitt eget soffbord som jag ju älskar (och som också är ett DIY-projekt, ni kan läsa mer om det här), är att vi just nu står utan här hemma! Dock så gör det inte så mycket förutom att jag saknar något att ställa kaffekoppen på på morgonen, men det ger mig ju också chansen att låta tankarna gå loss på vad jag nu kan skapa för roligt. Ni får hänga med den kommande veckan och se vad det blir!

Alla bilder är tagna av Adam Helbaoui/Kronfoto. Här kan ni läsa mer om inredningen! 


1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar