Annons
Annons


Tips – Rund soffa


Väldigt roligt att ni var så många som uppskattade tipsen på var man kan hitta en rund soffa (läs inlägget här!), och även om butikerna verkligen inte svämmar över av denna typ av modell så tänkte jag att jag skulle hålla er uppdaterade när jag trillar över fler kandidater. Denna modell vid namn ‘Fuuga’ finns bland Bolias vårnyheter, och jag gillar verkligen formen på den, härligt med lite nytänk och inte bara samma klassiska modeller år efter år. De svarta benen tycker jag också blir fin kontrast mot den ljusa färgen, men soffan finns såklart i flertalet utföranden och då även olika färger/material på benen.

Annons

Pressbilderna för denna modell (och vårkollektionen i stort ser det ut som) går verkligen i rosa nyanser, och här kan man även se fler varianter av ‘Fuuga’, bland annat som fåtölj.

Bilder lånade från Bolia


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar