Annons
Annons


Svarta detaljer – mina tips


För att följa upp på gårdagens tema så har jag letat fram ett antal svarta detaljer som jag verkligen gillar just nu, alla enkla att introducera i en inredning för att lyfta den en extra nivå. Som jag nämnde så räcker det med små saker, allt ifrån en skål eller en vacker sax ovanpå en bok, men jag tror verkligen att skillnaden kommer märkas direkt.

Annons

Ni vet ju att jag själv har en svaghet för skulpturer och konst, och ovan kan ni se två vackra skulpturer som båda är favoriter, eller varför inte prova att göra en själv på samma sätt som jag har gjort här?

1. Svart träskål/H&M Home, 2. Kruka ‘Pure’ /DBKD, 3. Lampa ‘Carl-Johan’/Olsson & Jensen, 4. Poster ‘Embrace’/Nord Projects, 5. Sax/Lagerhaus, 6. Skulptur ‘Jacob Pablo’ av Kristiina, 7. Bok ‘Profiles’ av Marc Hom/New Mags, 8. Vas ‘Pallo’/Skrufs Glasbruk, 9. Skulptur/House Doctor


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar