Annons
Annons


Specialbeställa stora runda speglar


Stora runda speglar har ju verkligen varit på tapeten de senaste åren, och det känns som att jag nästan varje dag ser någon som har beställt House Doctors populära modell men får vänta i månader på leverans. Så klart inte House Doctors fel, spegeln har ju varit omåttligt populär, men något som de flesta inte tänker på är ju att det finns ytterligare sätt att få tag i en stor rund spegel, nämligen att specialbeställa!

Annons

Det är lätt att tro att det direkt blir väldigt dyrt att beställa en spegel från en glasmästare, men jag tror faktiskt det motsatta. Jag beställde två runda speglar från en glasmästare på södermalm i Stockholm som heter Ringströms, för säkert 3-4 år sedan nu, jag kunde bestämma måtten helt själv och de var klara för leverans efter knappt en vecka! Jag får ofta frågor om mina speglar, främst på instagram, och de är 100 respektive 60 cm i diameter, jag är verkligen supernöjd och de har fått flytta med mellan lägenheter och byter plats här hemma lite då och då. Nu var det som sagt ett tag sen jag beställde mina, men jag har för mig att den totala notan landade på runt 3 000 kr, men då fick jag dem även hemlevererade och monterade på väggen, inte alls ett farligt pris om ni frågar mig!

 


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar