Annons
Annons


Söndag och skapande


Äntligen söndag och vilken vecka vi lämnar bakom oss! För min del så har detta varit en ganska tuff en, framför allt på grund av ovanligt mycket huvudvärk som har gjort mig hemma-bunden, vilket dock i sin tur har gett mig chans att skapa och att prova på lite nya tekniker. Inget ont som inte har något gott med sig, är det inte så de brukar säga? Det blev även lite lek med tjockare ståltråd vilket resulterade i huvudet ovan, redan en favorit!

Annons

Jag har ju planerat för ett inredningsprojekt en kortare period nu, och eftersom deadlinen för leverans är så otroligt kort så blev det enklast för mig att ge mig på att måla tavlorna själv, och ovan kan ni se en del av resultatet. Beige i olika nyanser blev temat, och som sagt har jag provat mig fram med ett antal olika tekniker för att se vad som kändes bra! Nöjd med resultatet är jag i alla fall, det var nästan lite jobbigt att skicka iväg dem till slut, jag har en tendens att vilja behålla allt fint här hemma…

Dagen här hemma hos mig har inte riktigt utvecklats som planerat måste jag erkänna, jag hade siktet instället på en härlig frukost med en av mina bästa kompisar men vaknade imorse och kände mig fortfarande krasslig och fick snällt tänka om. Istället har det blivit en lugn dag, främst spenderad i sängen, och på sin höjd med lite plock i lägenheten… Hoppas ni har haft en skönare (och friskare!) dag än vad jag har!

 


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar