Annons
Annons


Söndag och min vecka


Hoppas ni alla har haft en härlig söndag och helg!

I och med att jag själv tycker att det är väldigt roligt att få ta del av lite bilder som inte alla är retuscherade till döds, så tänkte jag att jag skulle dela med mig av några jag har knäppt med mobilen under veckan som gått! För mig har det här varit en fantastiskt rolig vecka, framförallt genom att kunna dela med mig av nyheten att jag landat här på Residence och fick så himla mycket fina ord från er alla på instagram, men också för att jag har haft lite tid att fundera på vad jag ska fokusera på framöver. Men det kommer jag berätta mer om snart!

Annons

Vyn från min sänghalva ut i vardagsrummet! Här har jag spenderat en del tid denna vecka och kämpat med ordentlig huvudvärk, men trots det så blir jag alltid glad av denna utsikt som en en favoritvinkel i lägenheten. // Tygprover som jag vänt och vridit på in i oändligheten, jag kan bara inte bestämma mig om jag ska satsa på skira linnegardiner eller tyngre, maffiga, sammetsgardiner… Vad tycker ni? Tygprover från bästa Gotain. 

Oplanerat italiensk afton blev det i lördags när pojkvännen min briljerade vid spisen, vi började med en caprese gjord på den godaste buffelmozzarella jag någonsin ätit och gick vidare på årets godaste salsiccia-pasta. // Jag vet inte hur många bilder jag har på mobilen på vackra ljuseffekter genom fönster, men det är mindre än en miljon vill jag tro. 

Jag hoppade in och hjälpte till med en styling i veckan, vilket jag faktiskt aldrig gjort tidigare på detta sätt, vilket var fantastiskt kul och jag lärde mig så mycket! // Veckans DIY-projekt och vad jag behövde muta pojkvännen med mat för att få gjuta betong till på matbordet. Resultatet torkar fortfarande men jag tror att det kan bli superbra när det blir klart! 

Så klart är det dags att veckans blomma fick bli Magnolian, en av årets favoritblommor! Tyvärr fanns det bara en kvist kvar när jag skulle köpa den, och eftersom tålamodet inte är överdrivet utvecklat hos mig så kunde jag inte vänta utan köpte den trots lite glesa blommor. Kanske blir det en till som kompliment! // Före-brunch-frukost på Broms vid Karlaplan med en av mina bästa vänner Emma, det har nästan blivit lite som en tradition för oss att ses där tidigt på helgen innan barnfamiljerna stormar in och dagen drar igång på riktigt. 


2 kommentarer | Translate

 


Annons


Laddar