Annons
Annons


Söndag, auktionsfavoriter och fåtöljfunderingar


Även om klockan bara är halv två så har jag redan hunnit både snickra och förbereda för ett projekt som ska göras klart i veckan, möblera om lite lätt och dragit iväg med pojkvännen för att spana på en ny soffa, fördelen med att vara en morgonmänniska helt klart! Dock kanske med bakslaget att jag nu behövde en liten paus, vilket landade mig här i soffan med en kopp kaffe och datorn i knät, men jag kan faktiskt tycka att det ibland är lite skönt att fly sommarvärmen inne så här på eftermiddagen. Apropå att fly sommarvärmen så måste jag ännu en gång dela med mig av dessa fantastiska champagneglas från Malfatti som ju bara är för vackra, som jag kan tänka mig hade gjort underverk under dessa högsommardagar!

Annons

En runda hos bland annat Bukowskis hann jag också med imorse, denna gång ser det ut som att det är främst detaljer som fångar min uppmärksamhet! Gunnar Nylunds vas står fortfarande högt upp på min önskelista, men trots det verkar jag aldrig riktigt få till det med auktionernas slut? Dags att lägga in en påminnelse och hålla tummarna att det kanske är det denna gång min tur vänder! Skulpturer ligger mig också fortfarande varmt om hjärtat och jag gillar verkligen det halvfärdiga uttrycket av detta gipshuvud av Carl Frisendahl. Den lilla vita lampan tyckte jag var väldigt söt trots avsaknad av formgivare, det är något med kombinationen av vitt och silver som jag har snöat in på just nu, hade jag haft ett skrivbord hade denna blivit varit den perfekta bordslampan. Det vackra soffbordet är kanske inte så mycket för min skull (jag har planer på att skapa ett nytt nu under sommaren!), men jag vet att många av er letar efter just detta av Paolo Piva för B&B Italia, så självklart måste jag tips när jag trillar över ett!

Just nu jobbar jag med ett inredningsprojekt där de sista besluten och beställningarna förhoppningsvis kommer kunna läggas under nästa vecka, men jag står i valet och kvalet mellan dessa två fåtöljer! Jag föll pladask för den härligt lurviga nyheten till höger från MeliMeli, men gillar också enkelheten och de svarta kontrasterna hos modellen ‘Catch’ från &Tradition. Decisions, decisions… Vad tycker ni?


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar