Annons
Annons


Smygkik på helgens projekt


God morgon hörrni, hoppas ni har haft en fin helg hittills! Som jag redan har skvallrat om så har min helg ganska mycket gått åt till att försöka få någon form av fason på vårt vardagsrum, efter mycket jobb de senaste veckorna så har det fallit lite i glömska. Ett nytt soffbord har det blivit också, och eftersom jag kommer vänta lite med att ta tag i den modell som jag vill ha långsiktigt så blev det perfekt att använda lite material hemma för att skapa ett som fungerar just nu! Ovan kan ni se en liten smygkik, jag tycker faktiskt att det blev toppenbra och modellen är precis min stil, såklart alltid den största fördelen när man gör själv och får bestämma helt och hållet. Kan ni gissa hur det kommer bli? Bilder på det färdiga resultatet kommer snart, både igår och förhoppningsvis idag har kameran fått gått varm vilket jag har saknat enormt!

Annons

Ett annat tips så här lite vid sidan av är det superfina gräset på bilderna ovan som jag såg genom ett bussfönster och såklart var tvungen att hoppa av för att ta med mig några strån hem! Jag har även en kollega som har hittat jättefint gräs i närheten av sitt hus (exakt sånt som jag har betalat dyra pengar för!), så glöm inte att kika runt lite om ni är ute och promenerar i naturen, det finns så mycket fint att hitta.

Nu blir det några timmars jobb framför datorn för min del, jag har så många roliga inlägg på gång men måste alltid avsätta lite tid för att få tankar och bilder i rätt ordning. Så skönt att passa på att göra det när man är den enda vaken tidigt en helgmorgon, det passar mig perfekt!


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar