Annons
Annons


Sandfärgade toner av Khoury Vogt Architects


När jag förra fredagen samlade ihop min önskelista där lite semester stod absolut högst upp så trillade jag över en serie bilder jag bara inte kunnat släppa! Denna fantastiska sandfärgade dröm där arkitektur och ljus är i fokus är skapad av arkitekbyrån Khoury Vogt, men tyvärr är det lite svårt att få fram mer exakt information, jag skulle verkligen vilja veta mer om tankarna och processen. De lika fantastiska bilderna är tagna av Meghan Kay Sadler som snabbt hoppat till toppen av mina favoritfotografer, jag älskar hur hon verkligen har fångat en så harmonisk känsla i dessa bilder och blandningen av detaljer och större perspektiv. Ja, precis i min smak!

Annons

Gällande inredningen så älskar jag den platsbyggda bänken nedan, bor man i ett land som har lite fler soltimmar än Sverige så ska man ju självklart ha en platsbyggd soffa ute! Egentligen så känns varje rum av detta hem platsbyggd, allt ifrån sänggaveln med inbyggd förvaring i sovrummet till matsalsbordet som flyter samman med köksön. Kontrasten i stil är fantastisk mellan de lyxiga rummen inne i huset och vad jag gissar är ett mer rustikt utekök med diskreta turkosa detaljer, och jag älskar att färgerna hållits enhetliga både inomhus och utomhus med enbart lite svarta detaljer. Tveklöst min nya drömvision för ett framtida semesterhus!

Platsbyggd soffa som passar perfekt in i den naturliga arkitekturen.

Skuggspel.

Matplats som smälter samman med köksön, tillsammans med kontrasterande stolar i svart.

Bilder av Meghan Kay Sadler, arkitektur och design av Khoury Vogt Architects


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar