Lovisa Häger
I denna blogg kommer jag dela med mig av min nästintill sjuka besatthet av lampor (göra, köpa, beundra), hur jag förvandlar ett gäng vaser till ett soffbord och varför man faktiskt kan använda orden ‘DIY’ och ‘design’ i samma mening. Ni kommer få hänga med i sluttampen på renoveringen av vår sekelskifteslägenhet och jag kommer avslöja mina bästa tips för att övertala min pojkvän om varför det är helt rimligt att använda japanska köksknivar till att göra mönster i betong.
Annons

Platsbyggt i höststrålar

Bland det bästa som har hänt nu efter sommaren är att vi har fått våra platsbyggda möbler på plats, tack vare helt fantastiska New Day Interior! I köket har det kommit upp ett serveringsskåp som är så högt att jag behöver den absolut högsta stegen vi äger för att nå den översta hyllan, och det gör så enormt mycket för rymden i rummet. När vi fick skåpet på plats var jag helt hänförd av hantverket och den otroliga finishen (det låter töntigt, jag hör det själv, men det var jag verkligen!), och i helgen lyckades jag äntligen montera handtagen vilket gjorde att allt helt plötsligt kändes ‘färdigt’ på ett helt nytt sätt. Jag vet att jag kommer och har fått massor med förfrågningar om dessa handtag, ni hittar dem här. Nu väntar vi bara på stenskivan!

Annons

Annons

Dela på:
Laddar
https://aninterioraffair.residencemagazine.se/boucle-soffa-och-framsteg-pa-kontoret/