Lovisa Häger
I denna blogg kommer jag dela med mig av min nästintill sjuka besatthet av lampor (göra, köpa, beundra), hur jag förvandlar ett gäng vaser till ett soffbord och varför man faktiskt kan använda orden ‘DIY’ och ‘design’ i samma mening. Ni kommer få hänga med i sluttampen på renoveringen av vår sekelskifteslägenhet och jag kommer avslöja mina bästa tips för att övertala min pojkvän om varför det är helt rimligt att använda japanska köksknivar till att göra mönster i betong.
Annons

Bemz x Designers Guild

Det finns få saker som gör mig så glad som när färdiga bilder trillar ner i mailboxen, och att se dessa bilder från mitt senaste jobb tillsammans med Bemz och fantastiska fotografen Mikael Lundblad var verkligen inget undantag! Fotograferingen var för att presentera ett gäng nya sofföverdrag från Designers Guild (jag menar, kika bara på det helt magiska djupt gröna ovan i krossad sammet?), men även överdrag till stolar och ett överkast. Det är lätt att glömma bort att Bemz har så många fler produkter än just sofföverdrag, så det var dags för lite nya bilder för att påminna.

Annons

Min favoritmodell på soffa är tveklöst Ikeas dolda diamant ‘Färlöv’, som syns på både bilden ovan och nedan, en riktigt snygg, traditionell modell som enligt mig gör sig allra snyggast utan ryggkuddarna (precis som vi gjort på bilderna). Hade det inte varit så att den är lite för djup för vår nya lägenhet så hade jag valt denna godbit direkt.

Annons

Så tacksam för att ännu en gång få jobba med så härliga och inspirerande personer som Christina på Bemz och Mikael!

Annons

Dela på:
Laddar
https://aninterioraffair.residencemagazine.se/en-tidig-jul/