Annons
Annons


Nyanser av rosa


För några veckor sedan var jag inbjuden till ett fantastiskt event för champagnehuset Laurent Perrier och deras deras rosé champagne Cuvée Rosé Brut på restaurangen Tak anordnat av Pretto PR, där även Madeleine Asplund Klingstedt varit med och tagit fram en färg inspirerad av champagnen. Ett fantastiskt trevligt event med underbar (och rosa!) mat komponerad speciellt för eventet, spännande information om historien bakom Laurent-Perrier, och så klart även trevligt sällskap att skåla i rosa bubblor tillsammans med! Jag hade turen att hamna mitt emellan mina bloggkollegor Ulrika (som jag äntligen fick träffa ‘in person’!) och Claes, och det är alltid lika roligt att få chansen att höra vad de har för sig.

Annons

Jag har hållit på dessa bilder ett tag med tanken att jag skulle dela dem i samband med en liten DIY jag haft planerad för färgen, men än så länge har jag tyvärr inte haft tiden och möjligheten att faktiskt komma till skott, så nu kunde jag inte vänta längre. Den färg som Madde har tagit fram fick namnet ”Laurent Perrier Pink” och är en blandning av två rosa kulörer (S1030Y70R och S2030-Y70R) vilket är superroligt för då kan man också alltid kan återskapa den i butik! 

I veckan fick jag även en överraskning av tjejerna bakom The Ode To, ett magiskt print från Diana Orvings textilkonst i serien ‘Labyrinter‘! Så vackert i både färg och motiv, jag längtar efter att hitta en plats för det här hemma! Vad som är roligt är att för kanske sex månader sedan hade jag verkligen en period när rosa var min absolut favoritfärg när det kom till accenter i inredningen, något som jag en dag bara slutade med men nu verkligen känner att det är dags att plocka fram igen. The Ode To har verkligen lyckats med att skapa en välkurerad samling konstverk och inredningsdetaljer, så klart med skulpturer av bland annat min favorit Kristiina!


Bilder från eventet med Pretto PR tagna av Jesper Florbrant, bild lånad från The Ode To


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar