Annons
Annons


Nya gardiner, fotografering och slottsbesök


Vilken dröm till helg vi har haft! Det är verkligen något helt annorlunda att vakna upp till blå himmel och solvarma golv, få saker kan få en dag att börja bättre. Trots att förra veckan var en fantastiskt spännande och rolig vecka så känns det skönt med en ny, förhoppningsvis med ett något lägre tempo!

Annons

På veckans agenda står i vanlig ordning planering inför inredningar och en del kontorsjobb, men jag hoppas även få loss lite tid till att rensa här hemma och få ner en del av vintergarderoben till förrådet. Just nu är jag verkligen i en sån där mellanperiod när hela garderoben känns antingen för varm eller helt enkelt bara fel, men att ta sig ner i förrådet är sannerligen ett uppdrag i sig. Efter några månader av att stapla på höjden så är det inte längre att bara ‘hämta en kartong’, utan nu krävs det en ordentlig runda tetris så fort dörrarna öppnas…

Tills vidare så bjuder jag på några mobilbilder från veckan som gått!

Nya gardiner i skir linne från Gotain! Så härligt att få upp dessa, det kändes faktiskt lite tungt med långa sammetsgardiner nu när vi helt plötsligt var mitt i sommaren. Perfekt nu att ha två set att variera med, ett tjockare för kallare månader och ett tunnare för vår och sommar! // Ett besök på Urban Delis takterass är inte tråkigt på varma kvällar, svårt att inte vara på gott humör med en Aperol i handen. I veckan så var en saknad kompis på besök från London, vilket såklart behövde firas!

Jag har ju berättat lite kryptiskt om att det var en fotografering hemma hos mig i veckan (mer info snart, jag lovar!), och såklart så behövde alla saker som inte fick vara med på bild stuvas undan, den här gången i köket som fylldes till bredden. Släng in en stamspolning på samma dag och så kan ni föreställa er nivån på min torsdag, tack och lov hade jag fantastiskt duktiga personer här som fick det att funka ändå och jag är så spänd på att se resultatet!// Från en inredning i veckan där vi, precis som boken vid sängen avslöjar, satsade på ett minimalistiskt och avskalat sovrum i ljusa toner enligt den japanska Wabi-Sabi-läran. 

Helgen avslutades med ett besök på Häringe Slott, vilken miljö! Vi promenerade runt och pekade på allt fint och planerade inför det framtida slott vi en dag hoppas köpa, dock kanske i en marginellt mindre version. Att ligga en stund på bryggan och höra vågorna skvalpa var precis vad mitt stressade huvud behövde! // Går det att inte fota härliga solkatter? Jag vet inte. Vi har några stunder om dagen i lägenheten när solen skiner in på ett så intensivt sätt att det verkligen är svårt att låta bli, få saker är ju så vackra och somriga!


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar