Annons
Annons


Nya favoritblomman att torka


I förra veckan så sprang jag förbi en liten blomsteraffär där jag anade något intressant i bakgrunden, och såklart var jag tvungen att utreda! Där inne stod dessa fantastiska vita kvistar, lurviga, dova och precis vad jag har letat efter. Även om jag fortfarande älskar den naturliga känslan man får av torkat gräs så tror jag att jag behöver en paus, så dessa blev ett perfekt mellanting. Vad som också var ett krav för min del är att de torkar fint, vilket dessa verkligen gör, de ser precis likadana ut så här en vecka senare som när jag köpte dem trots att de inte stått i vatten en minut. Nu till problemet, jag har helt glömt bort vad de heter! Är det möjligtvis någon som vet?

Annons

När jag la upp en bild på dessa på min Instagram så var jag också tvungen att fråga om era tips på torkade blommor, och er favorit var tveklöst hortensian som ju också är en perfekt blomma att torka. Alltid lika roligt att få höra era tankar och förslag!

Hoppas ni får en fantastisk lördag!


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar