Annons
Annons


Ny vecka med DIY-fokus


Dags för ny vecka! Det känns så sjukt att vi verkligen närmar oss mars, speciellt när snön viner utanför fönstret på ett sätt som det knappt gjort på hela vintern, vad händer? Såklart mysigt, men i alla fall jag känner mig ganska redo för att ta klivet in i våren! Kallt inne tycker jag också att det har blivit (inte så konstigt med i alla fall Stockholms -10 igår), så jag springer runt här med både ett och två lager på.

Annons

Denna helg känns som den försvann i en blinkning, från början var ju planen att spendera helgen i Göteborg men schemat ville inte riktigt klicka för att få ihop det, så det får bli en annan helg. Istället hoppade vi på tåget i fredags och besökte min pojkväns föräldrar för mysig middag, men var tillbaka i Stockholm ganska tidigt på lördagen för att komma igång med en del saker hemma. Resultatet dock blev ett helt annat, tröttheten slog ner oss som en blixt och jag tänker inte erkänna hur många filmer vi betade av i sängen istället… Ibland behöver man såna dagar!

Nya tag denna vecka! Det blir en blandning av pyssel och DIY här hemma (jag har ett antal projekt som jag skulle vilja knyta ihop och hinna fota!) och kontorsjobb, ja, egentligen som det brukar vara skulle jag säga. I övrigt så måste jag ta tag i att sätta upp gardinskenor till mina fantastiska gardiner från Gotain som har kommit, och som just nu bara ligger i sin kartong och skriker efter mig! Problemet är dock inte så mycket själva skenorna, utan snarare bristen på stege som räcker upp till taket (lyxproblem, ja), men nu låter det som att vi har en vän som har en stege att låna ut, så vi håller tummarna.

Min besatthet av keramik har nått oanade höjder och i brist på riktig lera som måste brännas i ugn så har jag gett mig på lufttorkande lera vilket jag jobbat med tidigare, det är lite knixigt men jag hoppas resultatet ändå blir bra. Mer om det under veckan! Jag har även fått lite dille på möbler uppbyggda av dynor, älskar både den fantastiska stolen som Lotta Agaton använde sig av i installationen för Dux under designveckan och den vackra schäslongen av ‘Curved Chaise’ av Anna Karlin som finns hos Perspective Studio. Direkt börjar huvudet snurra med DIY-inspiration!

Bilder ovan via Sköna Hem, keramik av Matthias Kaiser‘Curved Chaise’ av Anna Karlin/Perspective Studio, Lotta Agaton


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar