Lovisa Häger
I denna blogg kommer jag dela med mig av min nästintill sjuka besatthet av lampor (göra, köpa, beundra), hur jag förvandlar ett gäng vaser till ett soffbord och varför man faktiskt kan använda orden ‘DIY’ och ‘design’ i samma mening. Ni kommer få hänga med i sluttampen på renoveringen av vår sekelskifteslägenhet och jag kommer avslöja mina bästa tips för att övertala min pojkvän om varför det är helt rimligt att använda japanska köksknivar till att göra mönster i betong.
Annons
Annons

New Story – Bokhyllor utan begränsning

Ni vet ju vid det här laget att jag har jobbat med fantastiska New Day Interior i att skapa bland annat det otroliga serveringsskåpet i vår matsal, och jag måste därför passa på att berätta att de nu har öppnat syster-företaget New Story Interior fokuserar helt och hållet på bokhyllor! Just bokhyllor har ju varit något av en följetång de senaste åren och det har nog aldrig varit så populärt att bygga öppen förvaring, men det finns ju så mycket mer att utforska när det gäller just bokhyllor. Jag älskar exempelvis designen ovan med den inbyggda sittbänken framför fönstret, en så harmonisk plats där jag mer än gärna hade krupit upp med en kopp kaffe och en bok eller dator. Känslan är sådär härligt brittisk, eller hur?

Annons

Något jag tycker är otroligt kul är att de inte bara kan skapa precis vad som helst, men att de har riktigt duktiga designers som kan både hjälpa till att komma med idéer, eller bara finslipa de idéer som man redan har. Det finns så många stilar att man ibland kan bli överväldigad, så det tyckte jag kändes jätteskönt under byggnationen av våra garderober och skåp.

Annons

En annan favorit är projektet nedan hemma hos Mathilda Brusewitz, vars fantastiska hem var med i Residence för någon månad sedan! Jag bara älskar denna hylla som så otroligt självklar i rummet, som att den alltid har funnits där. Precis så vill man ju att resultatet ska bli när man väljer platsbyggt, eller hur?

Alla bilder är tagna av Magnus Mårding.

Annons

 

Kommentarer till “New Story – Bokhyllor utan begränsning”

  1. Jeanette skriver: 15 november, 2021

    Tack för omnämnandet av min platsbyggda bokhylla med sittbänk som levererats av WO. Fler bilder finns på instagram.com/rattfeldt/ 🙂


Dela på:
Laddar
https://aninterioraffair.residencemagazine.se/inspireras-av-favoriter-i-butik/