Lovisa Häger
I denna blogg kommer jag dela med mig av min nästintill sjuka besatthet av lampor (göra, köpa, beundra), hur jag förvandlar ett gäng vaser till ett soffbord och varför man faktiskt kan använda orden ‘DIY’ och ‘design’ i samma mening. Ni kommer få hänga med i sluttampen på renoveringen av vår sekelskifteslägenhet och jag kommer avslöja mina bästa tips för att övertala min pojkvän om varför det är helt rimligt att använda japanska köksknivar till att göra mönster i betong.
Annons

Moodboard för styling och veckans planer

Ojoj hörni, förra veckan försvann i ett nafs och jag förstår knappt vad som hände! Bloggen ekade tom och det blev fullt fokus på jobbet. Denna vecka står en spännande (och faktiskt ganska färgstark) styling på schemat med en av mina favoritkunder, och ovan kan ni se en del av den moodboard jag jobbat efter. Som sagt mycket färg, men ton i ton och en klassisk, elegant känsla.

Annons

Utöver detta så ska golvet i Gotains nya showroom nästan vara lagt, så där närmar vi oss inredningen med stormsteg! Som jag ser fram emot att drapera alla kala väggar med massor av textil och härliga gardinvågor. Och nästa vecka drar ett nytt stort projekt igång som jag kommer berätta mer om under våren, så ja, dagarna går i ett högt tempo just nu. Men det faktum att jag kunde lämna mössan hemma hela helgen var ett sånt vårtecken, som jag längtar efter ljusa och varma kvällar!

Annons

Dela på:
Laddar
https://aninterioraffair.residencemagazine.se/wattveke-behind-the-scenes/