Annons
Annons


Mitt nuvarande inredningsuppdrag


Som jag har berättat lite kort på instagram så inreder jag just nu en fantastisk lägenhet på Kungsholmen, tillsammans med ägare som har en speciell kärlek till designmöbler vilket ju gör det hela lite, lite roligare! Efter tillträde så skickade vi direkt in hantverkare som fick ge sig på väggar och golv, och resultatet kan ni se ovan. I denna lägenhet så ville vi satsa på lite utav en studio-känsla, och i och med att den ligger så högt upp i huset och ljusinsläppet är fantastiskt så fick golven bli ordentligt mörka. Lite nervöst såklart, men resultatet blev verkligen toppen! Väggarna fick en varmvit nyans som bara ska komplettera golven som ju blir huvudnumret i inredningens bas.

Annons

Nästa projekt blir möbler, den absolut roligaste delen! Som ni kan se så har ägarna redan en hel del guldklimpar att jobba med, så det första vi behöver ta tag i är placering och vad vi behöver komplettera med. En soffa är beställd, så det som just nu ger oss mest huvudbry är soffbord, ett alternativ är Poul Kjærholms klassiska PK61 med glasskiva, men jag pushar faktiskt för att designa ett eget! Jag skickade precis över en design som jag tänker mig och fick väldigt positiva reaktioner, så jag hoppas vi kör på den banan. I övrigt så kommer vi att vilja hålla inredningen väldigt minimalistisk med väl valda detaljer, några maffiga tavlor på väggarna och fantastisk belysning!

Bild via Aestate, Poul Kjærholm pall (PK33), bild via BoBedre fotad av Kira Brandt, tavla av Christopher Wool, Poul Kjærholm bord (PK61)


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar