Annons
Annons


Meditativt hem av Louise Liljencrantz


Ofta när bilder susar runt på Instagram och Pinterest så är det lätt att man ser samma bilder från ett editorial, trots att det finns så många fler vackra bilder att inspireras av! Därför tycker jag ibland att det är extra roligt att titta på en bildserie som en helhet, man får en så mycket större förståelse för miljön och personerna som bor där. Så tycker jag verkligen att det har varit med detta fantastiska hem inrett av Louise Liljencrantz, exempelvis bilden ovan har jag både sett och delat otaliga gånger, men många av de andra bilderna har jag inte sett alls. Och synd är verkligen det, för vilket helt magiskt hem på Lidingö, tillhörande Jennie som driver Altromondo Yoga här i Stockholm!

Annons

Denna fåtölj var ju faktiskt anledningen till att jag hamnande i detta reportage alls, ni som läste bloggen igår såg att denna fåtölj var en del av inspirationen till hur jag tänkte klä om en fåtölj här hemma hos mig!

Älskar denna nätta badrumskommod, designad av Liljencrantz Design. Och terazzo-stenen, den perfekta färgen enligt mig!

  

Med en egen yoga-studio skulle nog till och med jag komma igång med meditation och träning. Kanske. Fantastisk platsbyggd (och djup!) soffa att kasta sig i efter ett träningspass, precis vad man behöver!

Bilder av Erik Lefvander, Styling av Louise Liljencrantz för Residence. 


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar