Annons
Annons


Måndag, Veckoplaner och Instagram


God morgon, hoppas ni känner er redo för en ny vecka! Jag känner mig i alla fall enormt redo, nya projekt som drar igång och en termometer som visar på runt 20 grader mot slutet av veckan, mer än så behöver jag inte. På dagens schema står kontorsjobb, imorgon blir det lite mer blandat med en paus för ett härligt lunchevent på TAK, och resten av veckan blir en blandning av kontor och inredning! Till helgen har jag storslagna projekt för att göra ett nytt matbord, så där får ni vara redo att hänga med mig på Stories för att se hur det går…

Annons

Instagram är ju en rolig sak just nu, det känns som att vi svävar lite i limbo utan att veta var vi ska ta vägen mellan alla dessa uppdateringar och algoritmer. Att lägga upp en bild där känns just nu som lite av en chansning, ibland verkar den enbart visas för närmaste familjen och ibland för hela Sverige (marginell överdrift men ni förstår). Det blir ju också extra tydligt när man har så kallad företagsprofil och kan se exakt hur många som har nåtts med en specifik bild, och man inser att bara knappt en tiondel av följarna har ens fått chans att se den. Ja, jag ska inte tjata, men ibland känner jag mig bara som den där emojin med uppspärrade ögon när jag öppnar Instagram… Hur som helst så la jag upp bilden ovan igår, och den verkade Instagram tycka lika mycket om som jag gjorde! Så klart av fantastiska AnnaLeena och ett jobb för Länna Möbler, som ni säkert kan gissa så älskar jag både färger och texturer.

När jag såg den så påmindes jag också om att jag är på jakt efter en somrigare pläd att växla vår fantastiska ullfilt med, ull på sommaren blir ju både stickigt och varmt. Kanske ska jag dela med mig av mitt letande?

Hoppas ni alla får en superfin start på veckan!

Bild lånad från AnnaLeena Leino

 


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar