Annons
Annons


Måndag och livsmotton


God morgon gänget! Jag är uppe med vad känns som tuppen idag – konsekvensen av att vara på bio fram tills en bit över tolvslaget igårkväll… Min helg har bestått till ganska stor del av att analysera planritningar och planera en inredning till en privat kund som bor i ett fantastiskt hem, alltid lika roligt när man har bra förutsättningar att utgå ifrån! Än så länge är vi bara i uppstartsfasen, men jag ser verkligen fram emot att börja researcha möbler ordentligt under veckan som kommer. Igår stod en helt ledig dag på schemat som nyttjades till max genom sovmorgon och långsam frukost innan en sväng på stan, och som ni ju redan vet avslutades med den nya Avengers-filmen på bio.

Annons

Även om idag inte direkt är en röd dag så har jag förstått att det är många som tar ledigt, tyvärr inte jag denna gång, istället gör jag mig redo för en ganska fysisk dag för att få en inredning på plats. Imorgon däremot kommer att bli mycket lugnare, dock med ett spännande möte framåt eftermiddagen!

Bilden nedan lånade jag från Carina Bergs Instagram i veckan som gått, och även om jag inte rent inredningsmässigt är speciellt förtjust i neonskyltar så bara älskade jag denna! Carina hade specialbeställt denna med sitt livsmotto, något så härligt förlåtande som ‘jaja, men nu blev det så’, och där tror jag verkligen att vi alla borde investera i en sån skylt att sätta upp någonstans hemma. Jag tycker det är fint och försöker ofta tänka så själv, att även om något inte blir som man har tänkt sig så behöver det inte vara fel. Saker och ting kan lösa sig på så många sätt om man bara släpper järngreppet lite, ofta också det grepp som gör att man förlorar så extremt mycket energi på köpet. Och det handlar ju inte alls om att inte värdera driv, ambition eller hårt arbete, men ibland så landar resultatet ändå en skarp högersväng ifrån det man trodde, och det kan vara tillräckligt bra det med. Så går det när man skriver blogginlägg klockan sex på morgonen, då blir man en måndagsfilosof!

 

 

 


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar