Annons
Annons


Måndag och helgens shopping


Dags för ny vecka! Första sommarhelgen i Stockholm och jag har passat på att hänga med fina kompisar och få lite sol på näsan. Men vilket väder, och det ser ju faktiskt ut att stanna hela veckan denna gång!

Annons

Ovan ser ni några nya favoriter för helgen, vackra handtillverkade papper och en ny pläd, tänk att det ibland går så snabbt från idé till handling (inte alltid fallet) efter detta inlägg. Papperna hittade jag inne på Kreatima efter att ha varit där inne och botaniserat en alldeles för lång stund, jag fastnade för texturen och har ingen direkt plan än för vad jag faktiskt ska göra med dem. De var egentligen för målning av vattenfärg, men jag kunde bara inte låta bli. Mitt andra köp blev denna beiga pläd, från början var jag ute efter något slätare men när jag sprang in på Granit och såg denna så kändes den självklar, härligt med lite mönster och prislappen var också ganska trevlig. Tips!

Hoppas ni alla får en fin start på veckan!

 

 

 


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar