Annons
Annons


Måndag i sandfärgade toner


Radiotystnad från mitt håll här i bloggen under helgen, men jag kände att det var lika bra att passa på att njuta av det fina vädret och bara stänga av en stund, vem vet när det kommer igen? Sagt och gjort, denna helg har blivit en av rosedrickande, långpromenerande och skapande, vilket kulminerade i ett nytt matbord som ni kan se på min Instagram (@an.interior.affair), ett kvitto på en ganska härlig helg om ni frågar mig.

Annons

I och med det här nya väderläget så känner jag också att jag är ganska dåligt rustad rent garderobsmässigt för varma dagar i solen, så just nu är det faktiskt inte inredning utan mode som ligger längst fram i mina tankar. Veckans uppdateringar från Italien har ju inte heller gjort att man blivit mindre sugen på somriga skor och skira klänningar, så i denna veckas collage fick några potentiella inköp ta plats. Färgskalan är dock densamma vare sig det gäller inredning eller mode, vitt, beige, sand och kamel är allt jag önskar!

  1. Linneklänning – Vitt, knälångt och med knyt i magen, alla favoritdetaljer på ett och samma ställe. 
  2. Slip-in Sandal – Även om kanske inte alltid superpraktiskt att promenera i så älskar jag ju så kallade ‘mules’, dessa i en underbart kamel/sand-färg och med en precis lagom klack. 
  3. Korgväska – Varför inte löpa linan ut och låtsats som att man strosar på små bakgator i Rom genom att hänga en liten korgväska på armen? Nu är jag trött på att bära med mig datorn vart jag än går, jag vill ha en liten väska!
  4. A Wabi Sabi Welcome – Jag vet att jag har tjatat om denna bok både en och två gånger, men igår gjorde jag faktiskt slag i saken och beställde den. Även om jag tyvärr läser väldigt få böcker just nu (förutom under semester) så ska jag verkligen ta mig tid att läsa denna, jag tror verkligen att den bär på värdefullt innehåll gällande hur man ska tänka för att hitta en harmoni mellan inredning och livsstil.  

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar