Annons
Annons


Magnolia och måndag


Måndag och dags för en ny vecka! Jag hade tänkt börja denna vecka med några bilder från helgen, men om sanningen ska fram så blev det faktiskt inte speciellt många knop gjorda här hemma hos oss, och därav inga spännande bilder att dela med mig av. Istället får det bli några ordentliga bilder på min nuvarande kärlek Magnolian, och jag ber samtidigt om ursäkt till de personer jag har trakasserat på instagram med uppdateringar om min lilla Magnolia-kvist, men vackrare blomma får man ju leta efter! Några korta visdomsord om Magnolian: varmt vatten gör att den börjar blomma fortare och oj, vilken prisskillnad det kan vara beroende på var man köper den. Kika runt på några ställen innan ni slår till, jag har fått höra priser från 55 kr upp ända till 295 kr för samma stolek på kvist, vilket jag tycker är snudd på helgalet!

Annons

Så härligt det var att få städa ur sovrummet under helgen, vi har ju haft vår gamla soffa där den senaste veckan (på högkant, inskuffad) så man knappt kunnat röra sig, men nu har den gamla soffan fått ett nytt hem och jag kan igen gå loss med kameran i sovrummet. Jag är så sugen på att byta ut våra sängbord, så där filar jag på ett inlägg med lite alternativ som kommer upp inom en inte allt för lång tid!

Veckan som kommer är för min del kantad med en del kontorsjobb och möten, men jag hörde nu under helgen pojkvännen min gå runt och muttra om Göteborg, så vi får se var (bokstavligt talat) veckan slutar. Sist vi var i Göteborg så hann vi ju inte se så mycket, jag låg nedbäddad sjuk i sängen och han jobbade, bra weekendresa. Men Göteborg hör man ju aldrig något annat än härliga saker om, så klart vi vill behöver ge det en andra chans!


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar