Lovisa Häger
I denna blogg kommer jag dela med mig av min nästintill sjuka besatthet av lampor (göra, köpa, beundra), hur jag förvandlar ett gäng vaser till ett soffbord och varför man faktiskt kan använda orden ‘DIY’ och ‘design’ i samma mening. Ni kommer få hänga med i sluttampen på renoveringen av vår sekelskifteslägenhet och jag kommer avslöja mina bästa tips för att övertala min pojkvän om varför det är helt rimligt att använda japanska köksknivar till att göra mönster i betong.
Annons
Annons

Magiska linnegardiner från Gotain

God morgon måndag! Bara en snabb måndagshälsning här ifrån mig innan transportfirman dyker upp och vi ska köra ut en inredning till ett nybygge, installationsdagar är ju bara bland de bästa dagarna, när man äntligen får se flera månader av planering bli till verklighet. Vilken helg och vilket väder vi har haft, nu börjar alltså tiden där varje konversation börjar med ett konstaterande kring vädret, men så må vara, solen är här! Vi har varvat helgen mellan att hänga med vänner och bara hänga i soffan, och avslutade det hela med att äntligen se ’A Star is Born’ igårkväll, och jag var inte alls beredd på att filmen skulle vara så himla stark. Jag vet, man har ju hört ganska många gånger hur fantastisk den är, men jag brukar ofta tycka att det gör att man vrider ner sina förhoppningar ytterligare, så man bara inte kan bli besviken. Och det blev jag ju inte heller! Vilken magisk film, och om det mot förmodan finns någon som ännu inte sett den – gör det!

Annons

Igår delade jag också den första bilden på Instagram från denna fotografering tillsammans med Gotain, så roligt att ni verkade gilla den lika mycket som jag gör! Att hänga upp gardiner är verkligen det bästa beslut jag har tagit för den varma och hemtrevliga känslan i vår lägenhet, så jag kan inte rekommendera det nog. Hos Gotain så är det så satans smidigt också eftersom de kan göra gardiner i din exakta längd, vilket var perfekt hemma hos mig då jag ju har en liten ’klack’ (syns på bilden ovan) där ett ventilationsrör gömmer sig, vilket gör att just denna längd behöver vara inte kortare än resterande gardiner. Man älskar ju allt som är specialbeställt, det kommer på ett sätt lite närmare hjärtat då, eller hur?

Annons

Anledningen till att vi gjorde denna fotografering är för att visa upp de nya skira linnegardinerna som Gotain har tagit fram, en variant på deras gamla skira linnegardiner men i lite förändrade nyanser och tyg. Så är ni inte redan fullt kittade på gardinfronten så måste ni bara spana in dessa!

Annons

Dela på:
Laddar
https://aninterioraffair.residencemagazine.se/5571-2/