Annons
Annons


Lördagstipset: Coffeetable-böcker till budgetpris


Hoppas ni alla njuter av en fin lördag, solen som vi inledde helgen med igår var verkligen inte att leka med och det ser inte ut att bli sämre idag! Så härligt att se människor på gatan med jackorna i handen eller på uteserveringar med ett glas vin, om det inte är vårtecken så vet jag inte vad. Min dag igår bestod av två spännande möten, alltid så roligt att prata med personer som är passionerade och brinner för vad de gör, resultatet blir alltid så mycket bättre då.

Annons

Väl hemma så fick jag ett stort behov framåt eftermiddagen av att rensa ut, ta bort saker och sakta (sakta!) försöka gå mot en mer avskalad inredning. Investera i detaljer som jag vet att jag inte kommer tröttna på och verkligen undvika impulsköp som tappar sin charm inom några veckor. Mitt senaste tillskott är min långvariga kärlek Pallo som jag ju pratat om i månader, efter några spännande och intensiva veckor så kände jag att det var dags att slå till! Så nu står den där och bara ler tillbaka mot mig.

I veckan kändes det också som att jag upptäckte ett typ av ‘life hack’ när det kommer till inredning, nämligen gällande coffee table books som ju är så härligt men också ofta extremt dyrt. Jag besökte min favorit-vintagebutik i stan och fastnade på bokavdelningen där jag hittade massor med fina böcker, dock med extremt slitna omslag och kostymer. Men hallå, vad som är lätt att glömma är att dessa omslag ofta bara är att ta bort, och under finns en bok som har skyddats i många år av pappret runt, och i alla fall de jag hittade var i superfint skick med bara lite härlig patina. Så istället för närmare en tusenlapp så kom jag hem med tre fina böcker för några tior, med bonusen att en handlade om min mammas favoritkonstnär Madeleine Pyk!


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar