Annons
Annons


Lördagstips – Världens enklaste sängöverkast


För några veckor sedan så delade jag några fantastiska bilder från Oliver Gustavs hem i Köpenhamn, och en sak jag verkligen fastnade för var det underbart härligt grova överkastet på sängen. I samma veva som jag klädde om vår soffa så fick jag några meter tyg över, vilket till min förtjusning passade perfekt till sängen! Jag vet inte alls om detta enkla tips ens kvalificerar i kategorin DIY, men oavsett så tycker jag att resultatet blev toppen, precis så där avslappnat som jag ville ha det! Jag besvärade mig faktiskt inte ens om att sy kanterna, jag gillar dem oavslutade och trådiga vilket bidrar ännu till den lite grova känslan. Så där, världens enklaste lördagstips om ni funderar över ett nytt sängöverkast!

Annons

Ha en fortsatt härlig lördag!


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar