Annons
Annons


Lördagstips: Stora pannåer


Alla som följer mig på Instagram vet att jag gick igenom något av en pärs i veckan när jag, 165 cm lång, skulle bära hem 3 (!) pannåer i ungefär samma storlek som mig själv, och jag fick efter det så många frågor kring var man kan hitta lite större pannåer. Och detta är faktiskt lite utav en revolution även för mig som i flera år har letat efter större pannåer som inte måste specialbeställas och därmed kostar skjortan, och så fanns de där nästan framför ögonen på mig hela tiden! Svaret på mina böner var alltså Kreatima på Kungsgatan i Stockholm, som har pannåer i alla storlekar man kan tänka sig, och de flesta till väldigt bra priser. Såklart lite beroende på vad man är ute efter, vill man som proffsen använda sig av linnedukar så blir ju prislappen lite högre, men om man som jag mest vill leka runt lite och prova så fungerar vanliga bomullsdukar toppen. Vem drömmer liksom inte om att ha en fantastisk ateljé likt den ovan i Normandie, Frankrike, tillhörande den ryska målaren Yuri Kuper?

Annons

Det får alltså bli veckans lördagstips, själv kommer jag spendera dagen med att gå loss på de pannåer som jag köpte i helgen, mycket spännande att se om det slutar i triumf eller katastrof (jag skulle säga att oddsen är 50/50…). Ha en fin dag kompisar!

Bild via Messynessychic


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar