Annons
Annons


Lördagstips: Överkast i budgetklass


En intensiv vecka senare så är jag idag så tacksam för helg! En kopp te ensam i köket innan pojkvännen är vaken är en av mina favoritstunder på dagen, och just idag när det enda jag kan se är enorma solkatter som reflekteras på huset bredvid känns det lite extra härligt.

Annons

Jag tänkte bara dyka in här snabbt och tipsa om en av mina absoluta favoritsaker just nu, nämligen detta fantastiska överkast som jag trillade över för några veckor sedan! Mjukt och följsamt och en färg som är en så där perfekt blandning av grått, beige och grönt, där den ena sidan går lite mer åt grått och den andra lite mer åt beige. Ett överkast är verkligen ett toppensätt för att ‘klä upp’ en bäddning och ge den en extra dimension, och även för att variera den utan att behöva köpa nya påslakan. Prova att lägga den enbart över fotändan, vik ihop den som en filt och lägg på ena sidan eller släng den lite nonchalant över kanten, alla sätt ger sängen olika uttryck!

Ni hittar överkastet här.


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar