Annons
Annons


Lördagstips: Ljus matta


Så härligt med lördag! Jag tänkte bara kika in här och önska er en fin dag, men också att svara på en fråga som dyker in med jämna mellanrum, nämligen var vår matta i vardagsrummet kommer ifrån. Svaret är att den är ett riktigt budgetkap och kommer från Ellos, modellen heter ‘London’ och vi har den vita varianten. Denna matta har verkligen gjort så stor skillnad i vårt vardagsrum jämfört med den (också fina) jutematta vi hade tidigare, just nu är ju mitt fokus möbler och inredning som får rummet att kännas större, och denna var ett stort steg på vägen!

Annons

Vad jag har förstått så hade den varit slutsåld till och från, men nu såg jag att den fanns igen så jag hoppas ni hinner rycka tag i en innan de tar slut denna gång!


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar