Annons
Annons


Lördagstips – den rostfria vasen


Bilder lånade från Georg Jensen, Menu/Tambur och Caroline Sandström

Ett litet lördagstips innan jag ska ge mig iväg och hjälpa vänner med en styling inför sin lägenhetsförsäljning, nämligen ett alternativ till Georg Jensens fantastiska Cafu-vas! Denna kommer från Menu och jag gillar verkligen formen på den, lite mer attityd än Jensens vas. Två alternativ i olika prisklasser som både är superfina alltså!

Ett bonustips är även att kika vidare in i Tamburs värld, butiken där jag trillade över Menu-vasen från början, som har ett fantastiskt utbud av handplockade detaljer till hela hemmet, jag vill nästan säga att det andas lite Artilleriet över urvalet! Så mycket fint och jag fastnade i nästan en timme innan jag lyckades samla mig och sakta kliva bort från datorn…

Annons


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar