Annons
Annons


Livrest och kärleken till böcker


I förra veckan så lanserade ju min bloggkollega Claes sitt nya märke Liverest, vars första produkt är detta vackra bokställ i tre olika träslag (min favorit är den i valnöt nedan!). Tyvärr kunde jag inte vara med och fira men Claes skickade mig alla bilder, och jag blev direkt sugen på att inte bara klicka hem alla de böcker som jag spanat på, men nu också detta bokställ som man bara vet att det ligger ett helt fantastiskt hantverk bakom. Ett perfekt sätt att nyttja sina böcker lite mer i vardagen, kanske slå upp dem på en härlig sida som inspirerar för tillfället och snegla lite varje gång man går förbi? Jag har för mig att jag har läst att det är vetenskapligt bevisat att om man faktiskt ser sina mål och inspirationer ‘fysiskt’ några gånger varje dag så har man mycket större chans att uppnå dem. Spännande ändå när man tänker på det!

Annons

Jag tänkte också passa på att dela med mig av några boktips som jag har spanat på ett tag, är inte böcker ändå det vackraste som finns? Så mycket inspiration på ett och samma ställe där man riktigt bara kan insupa den och förlora sig för en stund. Jag ska inte påstå att min Pinterest inte går varm, och så klart finns det något fantastiskt i att kunna nå så långt och så många människor ifrån sitt eget hem, men det är något speciellt med att ta fram en bok.

Sen ska vi såklart inte heller glömma bort dess värde som inredningsdetaljer, få saker kan skapa en så ombonad känsla som böcker kan. Sakta får man samla på sig sina favoriter för att bygga upp sitt eget referensbibliotek att plocka fram ibland när det behövs. Den enda nedsidan (fast också en del av charmen!) med just Coffeetable-böcker är just deras prislapp, när man helst av allt vill köpa ett dussin samtidigt får man snällt nöja sig med en bok i taget för att inte plånboken ska gråta floder. Men ni har väl inte missat mitt budget-hack för just coffeetable-böcker? I så fall kan ni läsa om det här!

  1. Robert Ryman av Vittorio Colaizzi. 
  2. Joseph Dirand: Interior
  3. Entryways of Milan av Karl Kolbitz
  4. Scandinavia Dreaming: Nordic Homes, Interiors and Design av Angel Trinidad. 
  5. Dusty av Maria Horgen och Jorunn Tharaldsen. 
  6. Colorful av Lotta Agaton och Pia Ulin.

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar