Annons
Annons


Keramik av Florian Gadsby


Om det är något som kan förtrolla mig i timmar så är det keramik, att sitta och titta på en person som drejar kvalificerar nästan som terapi i min värld. Det är så många gånger jag har funderat på att leta rätt på närmaste drej-kurs, jag tror att jag har en extremt romantisk bild av att sitta där en söndagförmiddag, dricka en kopp kaffe och skapa härliga lerfat. Men att vara keramiker är ju så mycket mer än det, något som man verkligen förstår när man följer fantastiska Florian GadsbyInstagram och får ta del av allt från tankarna till processen och det färdiga resultatet. Så mycket vackert som kommer ur den ugnen, det är nästan svårt att förklara! Vad jag älskar med Florian är att han verkligen delar med sig av en analys av många av sina verk, varför han ofta är nöjd men ibland inte, varför han väljer vissa vinklar över andra och vad som är viktigt när man väljer tjocklek på ett krus. Mycket spännande för en intresserad lekman. Och bilderna. Välkommen att bara förlora dig i magiska bilder av glasering, lera och vacker keramik.

Annons


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar