Annons
Annons


Instagramfavorit: Danielle Siggerud


Kalkmålade väggar och designklassiker som Mouille och Jeanneret.

En person som jag länge följt på Instagram och beundrar enormt är den danska arkitekten Danielle Siggerud, det känns som att varenda projekt hon ens vidrör hamnar högst upp i mina inspirationsmappar. Danielle är fantastiskt duktig på att plocka fram det som är unikt för en byggnad och förstärka det, exempelvis som takbjälkarna här i projektet namngett MD Townhouse, samtidigt som hon lägger till modernare element som marmor och stål. Hon har en avskalad estetik som egentligen är grund och botten till varför jag vill slänga det mesta jag äger, och jag älskar de rena linjerna hon är mästare på att skapa.

Annons

Takbjälkarna gör att hemmet bibehåller känslan av original.

MD Townhouse som syns på de fyra första bilderna i detta inlägg gissar jag är Danielles eget hem, även om det till viss del är om-möblerat sedan de togs så anar jag att det är samma lägenhet som hon visar upp på Instagram som sitt eget hem. Och vilken lägenhet sedan, ljusinsläppet och de kalkmålade väggarna, de välvda fönsterpartierna och platsbyggda garderoberna, ja allt är verkligen perfektion. På bilden högst upp syns det även att hon har ett fantastiskt öga för designmöbler, gärna i mörkt trä och med 50 och 60-talsursprung om jag skulle gissa!

Så om ni inte redan följer Danielle så tycker jag absolut ni ska göra det, så mycket vackra bilder, marmorskapelser och arkitektur, och inte minst så verkar hon vara en fantastiskt genuin och härlig person! Här hittar ni hennes konto.

Bilder lånade från Daniellesiggerud.com och Instagram


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar