Annons
Annons


Insta favorite: Linn Hägglund


Det är underligt hur många främlingar man har en lång ‘historia’ med, som man har följt i nästan ett årtionde och inspirerats av! Linn Hägglund är verkligen en sån person för mig, jag minns när hon under mitten/slutet av 2000-talet hade sin blogg hos Expressen, var bästa vän med Elin Kling och klädde sig nästan uteslutande i svart, med Lanvin-ballerinas som favoritaccessoar. Även om jag idag inte är helt säker på vad Linn gör då hon tyvärr inte bloggar längre så följer jag henne fascinerat på Instagram, där hon verkar jobba som någon typ av kreativ konsult för exempelvis Toteme och andra spännande märken.

Annons

Även om jag under tidigare år främst har inspirerats av Linn för hennes klädstil så är det idag tveklöst hennes hem och känsla för inredning som gör att jag hänger kvar, jag älskar hennes sobra, ljusa stil med lyxiga materialval blandat med designklassiker utan dess like. Kärleken till keramik är något vi verkar dela, och även dragningen mot ljusa träslag och marmor. Sen är ju Linns klädstil fortfarande verkligen något att inspireras av, även om den gått från mindre helsvart mot mer beiga, vita och toner av kamel, vilket ju är precis min färgskala just nu!

Bilder lånade från Linn Hägglunds Instagram


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar