Annons
Annons


I Helena Nords Ateljé


Igår hade jag sån tur att jag blev inbjuden till Helena Nords fantastiska ateljé för att prata om allt ifrån DIY till livet i stort, och vilken helt magisk plats att få jobba på! Det tog mig flera minuter att samla mig för att faktiskt kunna ha en ordentlig konversation, jag gick bara runt och sneglade på härliga stilleben och detaljer i alla vrår, och längtade efter att få rycka fram kameran. Att vädret och solen visade sig från sin absolut bästa sida skadade inte heller, solen silade in och gjorde skuggavtryck över betonggolvet, och det vet vi ju sedan länge är bland det bästa jag vet. Ateljén ligger precis vid Helenas hem, en dröm som jag också har på sikt, att kunna hålla jobb och skapande ‘hemma’, men inte så pass ‘hemma’ att man måste flytta bort det från köksbordet vid slutet av dagen. Det är alltid så roligt att gå loss och verkligen få spåna på roliga projekt med någon som tänker lite som en själv, allt man ser kan göras om, göras bättre eller göras nytt, och jag gick därifrån med så mycket inspiration.

Annons

Mitt kommande projekt blir ju ett soffbord (men det vet ni ju redan, det ekar tomt i vardagsrummet just nu!), och vi satt och bollade kring en modell som vi båda förälskade oss i, så förhoppningsvis dyker det upp en variant både hos mig och hos Helena inom inte allt för lång tid!Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar