Annons
Annons


Hemma hos Elin Kickén


Det gör mig snudd på fysiskt illa att erkänna att jag ligger nedbäddad i influensa, för andra gången denna vår (vår?!). Inte så mycket att göra åt saken så klart, men när man har både jobb och roliga projekt att ta tag i, ja då svider det lite. Den senaste veckan så har jag försökt rodda en inredning från sjuksängen, något som verkligen inte varit en dans på rosor, men jag har även fått inse mig slagen vissa dagar. Och även om jag ‘mår bättre’ idag (det vill säga inte feber över 38 komma något grader), envis som man ju ändå är, så känns det inte alls rätt att ge mig ut och smitta andra stackare. Så jag håller mig här på min kammare även idag.

Annons

Dessa bilder av fantastiska Elin Kickéns hem har ni nog alla sett vid det här laget, men jag kan ändå inte låta bli att dela med mig av dem. Färgerna och möblerna är precis min stil, och jag blir alltid lika avundsjuk av att se grönskande träd utanför fönstren, inte direkt något som hör till vanligheterna i centrala Stockholm. Favoriterna inkluderar den härliga tavlan ovanför soffan, den vita skrivbordslampan jag har sneglat åt fler gånger än jag kan räkna och såklart kvällsljuset in över skrivbordet. Vilken pärla!


Styling av Sundling-Kickén, foto av Mikael Lundblad för Residence. 


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar