Annons
Annons


Godbitar i butik just nu


Det mest spontana känns alltid som att skriva ‘äntligen fredag’ så här i slutet av en vecka, men när vädret har varit så magiskt som det har varit den senaste veckan så känns verkligen inte behovet av helg lika stort som det ibland kan göra. Trots det så känns det ju alltid lite lyxigt att plocka ut några godbitar i butikerna just nu, speciellt på en fredag, så jag tänkte dela med mig av några favoriter just nu!

  1. Rislampan från Barber & Osgerby trillade jag över i samband med att jag letade efter en lampa till en inredning, och jag blev helt förälskad i formen! Tyvärr hinner den inte levereras i tid för detta projekt, men jag känner att denna kan är ett starkt alternativ till taklampa här hemma hos oss.
  2. Utemöbler är inte ett jätteproblem för mig då vi tyvärr inte har någon balkong, men jag gillade verkligen enkelheten i dessa stolar från Massproductions!
  3. Vasgarderoben behöver ju fyllas på likväl som klädgarderoben, och denna söta vas från Svenskt Tenn skulle vara ett perfekt komplement. Jag ser den framför mig på soffbordet med exempelvis olivkvistar i!
  4. Abstrakta tavlor tröttnar jag aldrig på verkar det som, och jag gillar verkligen de grova borstdragen i detta av Julia Hallström.
  5. Denna morgonrock har jag klämt på några gånger i butik (även om min hemliga plan egentligen är att använda den som klänning!), och jag bara älskar mönstret. Mönstrat men ändå lugnt tror jag absolut kommer vara min melodi för årets sommargarderob!

Rislampa/Barber & Osgerby for Ozeki & Co, Tio Easy Chair/Massproductions, Pipvas/Svenskt Tenn, Print ‘Dans’/Julia Hallström för Wall of Art, Morgonrock/H&M Home

Annons

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar