Lovisa Häger
I denna blogg kommer jag dela med mig av min nästintill sjuka besatthet av lampor (göra, köpa, beundra), hur jag förvandlar ett gäng vaser till ett soffbord och varför man faktiskt kan använda orden ‘DIY’ och ‘design’ i samma mening. Ni kommer få hänga med i sluttampen på renoveringen av vår sekelskifteslägenhet och jag kommer avslöja mina bästa tips för att övertala min pojkvän om varför det är helt rimligt att använda japanska köksknivar till att göra mönster i betong.
Annons

Färger 2020

Idag var verkligen en sån dag när inget blev som planerat, misskommunikationer och besiktningsanmärkningar hit och dit vilket gjorde att jag helt kom av mig gällande dagens göromål. Och när det blir så känns det ibland som att det är lättare att bara backa ett steg och ladda om, och det gjorde jag genom att springa förbi måleributiken och köpa mig ett gäng pannåer och gå loss. Som jag är sugen på att måla igen! Så nu har jag spenderat ett gäng timmar i min måleribubbla, och hoppas kunna fortsätta med det under kvällen också, en sån fantastisk känsla.

Annons

Igår satt jag och samlade ihop ett gäng bilder som jag tänker mig ska symbolisera vad jag ser framför mig under året i färgväg, och jag tror faktiskt att detta kan vara året när vi ser färgen komma tillbaka efter väldigt monokromt beiga/grå/vita år! Varma, djupa kulörer är jag sugen på, rostrött, olivgrönt, ockra och brunt, men gärna i kombination med en bas de ljusa toner som i alla fall jag har byggt upp mitt hem på. Färgade accenter helt enkelt, allra helst i något som tar lite plats, som en soffa, matta eller maffig lampa!

Denna inredning har ni ju redan sett i sin helhet här, och det är en av mina favoriter från förra året (även om den presenterades så sent som i december!). Färgerna, ockra och rostrött tillsammans med de beiga skulpturala möblerna är precis en sån där perfekt balans mellan lekfullt och elegant som jag älskar!

Annons

En fantastisk vintage-soffa i den perfekta nyansen av grönt. Det mörka träet kommer absolut hänga med in i 2020, och det är absolut vackrast tillsammans med en djup och härlig färg likt ovan. 

Soffa designad av Fabrice Juan.

60-talsinspirerade former, ja tack! 

Annons

Fantastiskt djupröda och bruna toner, jag älskar enkelheten och den krispigt vita soffan. 

En riktig statement-färg på väggarna som balanseras perfekt med svarta detaljer, ljusa tyger och trä!

Annons

 

Dela på:
Laddar
https://aninterioraffair.residencemagazine.se/julklappstips-till-den-inredningsintresserade/