Annons
Annons


Familj och fotografering


Vilken panghelg vi lämnar bakom oss, eller hur? Själv har jag svårt att förstå att sommaren verkligen är här, men vilken energi det ger att vakna upp till strålande sol! Jag har både hunnit umgås en hel del med fina vänner och att bocka av det mesta på min to-do lista (det mesta…), så det är verkligen inte en helg att klaga på!

Annons

Igår kväll kunde jag och min syster äntligen hämta upp våra föräldrar (och hund-lillebror såklart) på Arlanda, vilket gör att för första gången på månader så är hela familjen samlad i samma land! För er som inte vet så bor mina föräldrar i New Delhi, men nu är de hemma för sommaren och ska åka ner till vårt landställe i Skåne, dit jag också hoppas kunna åka om inte allt för lång tid. Jag är redo för morgonkaffe i gräset, att handla mat direkt från gårdar, dricka vin till lunch och göra dagsutflykter till Köpenhamn!

Denna vecka är verkligen en rolig en, det blir som vanligt kontorsjobb varvat med inredning, men torsdagen blir en specialare då vårt hem ska fotograferas inför ett spännande projekt jag jobbar med just nu! Detta gör tyvärr också att jag helt plötsligt inser hur mycket som faktiskt skulle behöva fixas här hemma, jag skyller resterande dagar på hemmablindhet… Och då pratar vi rent funktionssmässigt, jag ska inte ens gå in på allt ‘önske-fix’ som jag skulle vilja hinna ta tag i, allt ifrån att byta möbler till att måla om. Det hade varit typiskt mig att dra igång något jag omöjligen skulle kunna hinna avsluta på dessa få dagar fram tills torsdag, men denna gång har jag fått dra hårt i handbromsen och lita på att det kommer bli bra ändå!

Hoppas ni alla får en fantastisk start på veckan!


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar