Lovisa Häger
I denna blogg kommer jag dela med mig av min nästintill sjuka besatthet av lampor (göra, köpa, beundra), hur jag förvandlar ett gäng vaser till ett soffbord och varför man faktiskt kan använda orden ‘DIY’ och ‘design’ i samma mening. Ni kommer få hänga med i sluttampen på renoveringen av vår sekelskifteslägenhet och jag kommer avslöja mina bästa tips för att övertala min pojkvän om varför det är helt rimligt att använda japanska köksknivar till att göra mönster i betong.
Annons
Annons

Ett loppisfynd och enkelt DIY

Varje gång vi besöker min pojkväns hemstad så älskar jag att passa på att besöka den mängd av loppisbutiker som finns där, och detta år var inget undantag. På grund av tidsbrist så blev det denna gång bara två butiker, men jag är så otroligt glad för denna tavla jag hittade i ett hörn.

Annons

Egentligen så var den faktiskt en del av ett par, och så här i efterhand kan jag ångra att jag inte köpte båda, men den maffiga ramen i kombination med det vackra konstverket gjorde att jag verkligen inte kunde lämna kvar denna i butiken. Lite färg senare så har den fått tagit plats i köket, så vacker till det ofta stämningsfulla ljus som smiter in just där!

Annons

2 kommentarer till “Ett loppisfynd och enkelt DIY”

 1. Elita skriver: 12 januari, 2022

  Va fint =) Kan du inte visa oss hur du gjorde?


  1. Lovisa Häger skriver: 16 januari, 2022

   Vad kul att du gillar! Just denna gång gick det så otroligt snabbt, jag tog bara ut motivet ur ramen och målade med färg jag hade hemma 🙂 Sen satte jag tillbaka motivet! Men ska självklart göra det om det blir fler liknande projekt!

   Kram,


Dela på:
Laddar
https://aninterioraffair.residencemagazine.se/kanske-varldens-enklaste-diy/