Annons
Annons


En rysk sekelskiftesdröm


Även om min ryska är lite knackig så råder det ingen tvekan om att detta är ett magnifikt hem som jag trillat över hos ryska Elle, med lyxiga materialval och designdetaljer strösslade över hela lägenheten. Tack vare lite hjälp från Google translate så har jag lyckats få fram att inredningen är av den ryska byrån Leyla Uluhanli Interiors, som också har designat en del av möblerna (om jag tolkar det rätt), bland annat den fantastiska soffan i vardagsrummet. Jag tycker alltid att det är så roligt att se bilder av denna typ av överdådiga hem, även om det inte är något jag skulle vilja återskapa hemma hos mig själv så går det bara inte att låta bli att kika och till viss del ändå inspireras av denna sekelskiftesdröm. Och det är ju det som är så fantastiskt med inredning, att kunna plocka sina favoritdelar från allt man inspireras av och göra det till något eget, eller till och med byta stil helt om andan faller på.

Annons

Ja, i denna lägenhet finns verkligen allt och lite till, från höga stuckaturfyllda tak till väggspeglar, marmorspis och chevrongolv, och till och med förgyllda väggpartier i långa vertikala spaljéer.  Ändå en vacker lösning, även om jag själv kanske hade valt ett variant i trä eller liknande, men en härlig idé för att skapa avskildhet utan att sätta upp hela väggar.

  

Bilder via Elle Russia, foto av Giorgio Possenti. 


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar