Annons
Annons


En parisisk design-dröm


I sann söndagsanda så är det återhämtning och inspiration som står på dagens blogg-agenda, mycket jobb de senaste veckorna har gett mig nästan lite kortslutning rent inspirationsmässigt, så jag passar på att ta dagen till att fylla på depåerna. Kan ni också känna så, att efter en intensiv period så måste man nästan ‘starta om’ hela kroppen för att komma tillbaka till sin ursprungsnivå när det gäller inspiration?

Annons

Hur som helst så finns det ju inte så mycket som ett besök hos ‘The Socialite Family’ inte kan råda bot på, och idag är inget undantag. Då min franska är i bästa fall obefintlig så nöjer jag mig med att titta på bilderna, och även om jag är ganska säker på att jag redan har delat med mig av delar av detta fantastiska hem så gör inte det så mycket, jag älskar att upptäcka nya detaljer i gamla bilder!

Så vad säger ni, är det dags att försvinna in i en virvelvind av Chevron-golv, stuckatur, färg och design? I detta magiska hem i Paris bor Marianne Fersing och Cédric Charbit tillsammans med sina små bebisar, och det känns verkligen precis sådär ‘parisiskt’ som man ibland bara behöver när man själv tittar ut och ser en grå Stockholms-himel!

Jag tycker alltid det är roligt att se hur man väljer att placera konst på väggar, om de hänger högt eller lågt, står på tavellister eller på en byrå, det är ett sånt effektfullt sätt att inreda! Fint här att utgå från höjden på stolarnas ryggar och placera tavellisten i en annars ‘udda’ höjd, detta skulle ju exempelvis inte fungera vid en matplats då man skulle slå huvudet i listen. Alltid fint med inmålade tavellister om ni frågar mig!

Gula blommor är verkligen underskattat, så vackert här i badrummet! Speciellt när man har ett hem som i övrigt går i neutrala toner kan man verkligen unna sig att variera färgen på blommor, något som jag själv ska försöka bli bättre på!

Visst känner man bara på sig att det är omöjligt att inte sova bra i detta underbara sovrum?

Fler bilder från detta fantastiska hem finns här


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar