Annons
Annons


En inredningsfylld helg


Dags att ta tag i en ny vecka, men åh så skönt och välbehövligt det har varit med helg! Det känns verkligen som att min helg har innehållit en salig blandning av projekt och aktiviteter, dock alla med en inrednings-twist, och det är ju ändå bra härligt när det blir så!

Annons

Ni som har följt mig på stories under helgen har sett att jag har gett mig på en ny DIY, och inte något litet projekt denna gång, nämligen att förvandla en gammal soffa! Så här kan det se ut under tiden, verkligen en ögonblicks-bild som inte är förskönad på något sätt (uppenbarligen!), och en smygtitt på resultatet. Det blir till att försöka fota ordentliga bilder under dagen, för oj så bra det blev!

Jag hämtade ut ett paket som jag längtat efter från bästa Gotain, innehållet var gjort för den nya soffan! Och hur glad blir man inte av denna typ av packetering? Ville inte stänga kartongen alls! // I fredags flydde vi Stockholm för att hälsa på hos våra fina vänner i Uppsala, där det känns som att man kliver rakt in i ett inredningsmagasin, en fröjd för hela sinnet! Och vem lägger egentligen chokladbitar på ens huvudkudde när man ska sova över? Jo, Sofia!

Vi hann även med ett besök på Dusty Deco på Brahegatan för att kika på samarbetet med Louise Liljencrantz, när två favoriter slår sig ihop så kan det ju verkligen inte bli annat än bra! Vi gick därifrån med insikten att vi ju egentligen inte behöver ett matbord och att vi mycket hellre vill satsa på en låg bänk med massa böcker och stora konstverk på dessa plats, men vi får utvärdera hur det egentligen skulle funka IRL innan beslut tas…

Nordiska Galleriet, vilken inspirations-boost! Verkligen ett tips om ni är i Stockholm, miljöerna uppbyggda av både kända och okända designklassiker är verkligen helt magiska. Favoriterna denna gång blev tveklöst dessa fluffiga stolar, något som jag funderar på en version av till ett pågående projekt…


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar